Sport

VEHUDIN ALEŠEVIĆ PRODUŽIO SARADNJU SA VUKOVIMA

E-mail Ispis PDF

Mladi 19-godišnjak Vehudin Alešević koji je u svojoj karijeri nastupao za gradske rivale Sarajevo i Željezničar , te najmlađeg premijerligaša produžio je ugovor sa ekipom Olimpica na još dvije godine.

Alešević koji je minulu polusezonu nastupao za ekipu Slavije iz Istočnog Sarajeva dao je svoj veliki doprinos u očuvanju prvoligaškog statusa ekipe iz Istočnog Sarajeva. U proljetnom djelu sezone bio je standardan u ekipi Slavije te je odigrao svih 15 utakmica, i imao učinak 4 gola i 7 asistencija, što je bila preporuka čelnicima Olimpika da produže saradnju sa ovim talentovanim veznjakom iz Bužima.

Alešević igra na pozicijama desnog ili lijevog veznog, a jednako se dobro snalazi i na pozicijama centralnog veznog i napadača. Nema sumnje da je struka Vukova napravila odličnu investiciju za budućnost , a igre ovog veznjaka bih trebale biti preporuka selektoru mlade reprezentacije Vinku Marinoviću, koji bi u budućnosti trebao da obrati pažnju na veznjaka ekipe sa Otoke.

Comments ()
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Kontakt

 

Sve predijeloge i sugestije na izgled i sadržaj portala www.buzimljani.ba možete poslati na e-mail: buzimljani-@hotmail.com.

  Telefon: 

Godinu dana postojanja portala buzmljani.ba-24.februara 2011. godine

Udruženje "Stari grad" Bužim Jurišnog bataljona b.b.

JIB:4263580190001, Registrovano u registru udruženja Knjiga V,reg.broj 88. 14.01.2010.godine